Vi søker driftsledere

Ønsker du kompetanse og erfaring fra drift av et av landets mest aktive kulturhus og utested? Vi søker nye driftsledere med oppstart dette semesteret.

Stillingen er lønnet, skiftbasert og tilsvarende 30% stilling. Søknadsfristen er 24. august.

Kvarteret huser over 1.800 arrangementer i 12 bruksrom, har over 250.000 årlige besøkende og omsetter for omlag 14 millioner kroner. Vi er Vestlandets mest aktive kulturhus, og drives i hovedsak av frivillig virksomhet. Våre driftsledere sørger for at alt dette kan gjennomføres.

Driftslederne er Kvarterets nervesenter og har ansvar for at huset kan benyttes av både gjester og arrangører. I våre åpningstider er du vårt ansikt utad til både gjester, arrangører, leverandører og frivillige. Som driftsleder vil du møte mange utfordringer og spennende situasjoner som vil gi deg kompetanse og erfaring fra drift av et av landets mest aktive kulturhus og utesteder.

Arbeidet er utfordrende og krever mye av deg som person, men til gjengjeld får du muligheten til å utfolde deg i et ungt og dynamisk arbeidsmiljø med stort ansvar knyttet til både dine oppgaver og selve arbeidsplassen.

Kvarterets driftsledere jobber dag-, kvelds- og nattskift og har blant annet ansvar for:
– Kontant- og vareflyt samt Kvarterets kassesystem
– Kvalitetssikring av oppgjør fra barer
– Åpning og stenging av barer og lokaler
– Brann og sikkerhet
– Driftsmessig vedlikehold av huset
– Resepsjonstjenester
– Bistand til arrangører og frivillige
– Rombooking

Driftsledere har hovedansvar for huset i åpningstidene, og du jobber tett opptil Kvarterets driftsavdelinger. Driftsledere er en del av Kvarterets administrasjon i tillegg til kjøkkensjef. Administrasjonen ledes av Kvarterets administrative leder som har personalansvaret for alle driftslederne. Driftsledere får også ta del i samtlige goder som tilfaller Kvarterets frivillige.

Nøkkelkvalifikasjoner:
– Ansvarlig, engasjert og serviceinnstilt, med øye for detaljer.
– Trygg på håndtering av kontanter og varer.
– Komfortabel med Office-pakken, Google Docs og generell databehandling.
– Løsningsorientert og handlingsdyktig.
– Forståelse for rutiner og systemarbeid og klarer lett kunne sette seg inn i nye.
– God på kommunikasjon og må prate godt norsk og engelsk.
– Erfaring fra frivillig arbeid er en fordel

Det vil gis lønn under opplæring og nye driftsledere vil få både praktisk og teoretisk innføring. Opplæring er planlagt gjennomført i september med arbeidsstart etter avtale.

Søknad med CV og/eller spørsmål sendes til adm.leder@kvarteret.no innen torsdag 24. august.