Informasjon

Stå Opp

Stand Up Bergen har sommerferie fra de vanlige kveldene, men det betyr ikke at det ikke er moro å være i Bergen!

CHRISTOFFER SCHJELDERUP var med å starte klubben og har siden blitt en av Norges morsomste menn. Ble kåret til den aller morsomste stå opp-komikeren i 2014 av de andre komikerne og er primus motor i miljøet i Bergen.

HANS MAGNE SKARD har vunnet NM i Impro, og har en fot i det herlige kollektivet i Bare Moro impro samt andre føtter andre steder. En av disse føttene er plantet i standup, og vi elsker den rare og unike stilen som alltid faller i smak hos studenter og studiner!

TOMAS NESSE var student da vi startet opp klubben her, og var også en av de mest frivillige vi kjente på Kvarteret. Alle lo av Tomas, så vi klarte til slutt å overbevis han om å teste det ut på en scene. Over ti år etterpå ler vi fortsatt av den morsomste frivillige vi kjenner.

ARIELLE MARIE OSMUNDSEN er fortsatt student, og en av våre nyeste på scenen. Har tatt oss med sjarmen og sin naturlighet på scenen og er en vi ser mye potensiale i fremover. Vi kaster henne uti, og hun sier alltid ja med et smil!

TOR INGE ULVSETH var også med oss tilbake igjen til Kvarterettiden. Han var tryllekunstner som også var morsom, nå er han veldig morsom og han kan faen meg trylle! Se opp for knusktørr humor og overraskende gode triks. Og kanskje drar han frem en gitar.

ANDERS LOHNE FOSSE studerer borte i Oslo, men vi tror han går på UiB og at han helst vil bo her. Dette er antagelser, det eneste vi virkelig vet er at han er morsom og at han alltid blir bedre for hver gang vi ser han.

Velkommen til en helaften i regi av Stand Up Bergen på Sommerkvarteret!