Informasjon

 • sted

  Teglverket

 • arrangør

  Studentpolitisk utvalg ved NHH

 • dato

  25. - 25. oktober 2020

 • tid

  18.00 - 19.30

 • pris

 • aldersgrense

  20 år, 18 år med studentbevis

Blir jeg hersket med? Sannheten om hersketeknikker

Studentpolitisk utvalg ved NHH (SPU) arrangerer i samarbeid med Norsk studentorganisasjon (NSO) og Kvarteret: "Blir jeg hersket med? Sannheten om hersketeknikker" 

Hvorfor får jeg aldri frem argumentene mine? Hva er egentlig et godt argument? Har jeg blitt hersket med og hvorfor er det så farlig egentlig? Hersketeknikker er aktuelt som aldri før. Hva skjedde egentlig i den amerikanske presidentdebatten? Hva skal jeg gjøre hvis noen forsøker seg på skitne triks i en diskusjon? Alt dette og mer skal vi finne sannheten om søndag 25 oktober på Teglverket på Kvarteret.
Retorikk og debattforsker Ida Vikøren Andersen vil, sammen med NHH-student og tidligere sentralstyremedlem i Unge Høyre Jacob Mæhle og kommentator i Bergens Tidende Anne Rokkan, hjelpe oss med å forstå hvorfor vi bruker hersketeknikker mot venner, kjæresten eller i en debatt. Hvor går grensen mellom en skarp tone og hersketeknikker?
—– Smittevern —–
Vi følger selvfølgelig myndighetenes smittevernbestemmelser og tar disse på alvor.
Vi har en egen smittevernansvarlig på arrangementet som vil sørge for at smittevernreglene følges. For at det skal være trygt å komme på SPU sine arrangementer vil vi blant annet sørge for at håndsprit er lett tilgjengelig og sørge for at all alkohol skal serveres ved bordene.
Vi er også pliktige til å føre en oversikt over hvem som har vært til stede. Dette er for å kunne bistå kommunen ved smittesporing om det blir påvist smitte hos noen av deltakerne i etterkant. Informasjonen skal slettes etter 10 dager, når det ikke lenger er bruk for den. Derfor vil vi benytte et registreringsskjema som alle deltagere må melde seg opp på: https://forms.gle/d25noWCxsXSpjgjG9
Husk også de tre overordnede rådene for å unngå smitte:
• Hold deg hjemme dersom du er syk
• Hold minst én meter avstand til dem som ikke er dine nærmeste
• Ha god håndhygiene med hyppig og grundig vask, eller bruk håndsprit
NB! På grunn av smittevern har vi begrenset antall plasser, vær dermed tidlig ute med å sikre deg en plass via skjemaet!
Vel møtt til et etterlengtet fysisk arrangement. Vi sees! 💚