Informasjon

Blomst

Blomst

Blomst har siden 2010 skaffet en stor fanskare gjennom å levere et av landets beste liveshow, og har delt scene med blant annet Motorpsycho og Kaizers Orchestra.

Det startet med utgivelsen av tre kritikerroste singler der bandet fikk mye oppmerksomhet. De mottok gode anmeldelser fra blant annet Adressa som rullet 5 på terningen, var listet på P3 i to måneder, og ble kåret til Ukas Urørt i november 2013.

Konsertgjengere i Trondheim fikk virkelig øynene opp for bandet. I løpet av 2014 ble 4 forskjellige konsertlokaler i byen stappfulle, med lange køer utenfor dørene. Av ca 300 søkende band ble Blomst valgt ut til å spille på urørt-scenen på både Slottsfjell og Pstereo 2014.

I 2015 slapp bandet sin selvtitulerte debutplate på Name Music & Publishing og har mottatt strålende anmeldelser fra både norsk og utenlandsk presse.

I 2019 viste Blomst at de er et band med mer krutt på lager. De slapp andrealbumet «Blomst IL» på kvinnedagen, og anmelderne feiret med 5’er i Aftenposten, Klassekampen og andre medier. Med det sportsinspirerte uttrykket turnérer de rundt i hele landet med sin unike energi iført svettebånd, lagtrøyer og shorts. «Livet er en sport der ingen kan reglene, men alle er velkomne til å bli med på laget. Sammen går vi for seier!»

Heia Blomst!

Blomst er:
Ida Dorthea Horpestad
Lasse Febakke
Christopher Robin Omdahl
Teodor Andersen

Følg Blomst:
https://www.facebook.com/blomstband/
https://www.instagram.com/blomstband/
https://open.spotify.com/artist/3ibaCAI1ilYKUKVTWabFg0

CC: 170/150
Aldersgrense: 20 (18 år ved forhåndskjøpt billett eller studentbevis)
For vergeordning, ta kontakt direkte med Kvarteret: https://kvarteret.no/om-oss/vergeordningen/