Praktisk informasjon

Tidspunkt
03. February 2023 kl. 17:00 - 20:00
Arrangør
Silje Vik og Ida Drage (ekstern)
Pris
100,- (Vipps)

Autensitet i et individualistisk samfunn

Er du deg selv i møte med andre? Hva gjør det vanskelig å være deg selv?

Å være autentisk handler om å kjenne seg selv, sine verdier og være tro til en selv.
I denne workshopen skal vi utforske hva identitet og autentisitet betyr og hva det innebærer, sett i lys av vår samfunnskultur, homogenitet og individualisme. Vi skal undersøke potensiale menneske innehar til utvikling, hvordan vi kan bli mer emosjonell kompetente og hvorfor akkurat dette er så viktig.
Selvrealisering er en stor trend i vårt samfunnsbilde, en skal mestre så mye og en skal være så mye, men i selvrealisering og jaget etter mer - kjenner vi våre grunnverdier og det som gir mening og livskvalitet til eget liv? 

Workshopen blir en oppdagelsesreise av selvet med inspirasjon til å vekke nysgjerrighet for den du er i møte med deg selv og andre. Det blir en interaktiv og dynamisk workshop med både foredrag, refleksjonsoppgaver og meditasjon der du får verktøy til din videre selvutforskelse.

INNGANGSPRIS: 100 kr
Sikre deg din plass ved å vippse til: 722527

Om foredragsholderene:

Silje Vik:

Med bakgrunn som sjukepleier og personleg trener, og no eit påbegynt masterstudie i Helsefremmende arbeid og helsepsykologi, er mi hjartesak å fostre autentisitet og eigenkjærleik i menneske i deira komplekse heilskap. Eg har lang erfaring med vegleeing innan sjølvkjensle, livsmestring og eigenkjærleik, samt kropp, mat og ein heilskapleg tilnærming til helse.

Sjølv er eg ein naturentusiast, leken, lattermild og nysgjerrig med ein gnist for livet. Rarhet og egenhet er vel også karateristikker som følger meg gjennoms livets faser og SHAMELESS LIVING er mitt lille konsept (skapt ut av min indre raring som ønskjer meir ærleg sårbarhet og ekte, rå menneskelighet) og består av retreats, workshops, foredrag og individuell vegleiing - rom der det å vekse, utforske og møte seg sjølv skjer i rein naturlegdom.

Ida Drake:

Som utdannet psykolog og nysgjerrigper, opplever jeg det å være et mennesket som fascinerende og utfordrende. Gnisten vekkes i meg når vi kan skape en arena hvor psykologi og livs-prat kan komme i fokus. Jeg har stor tro på at det gjør oss godt å reflektere over den vi har vært, er og vil bli. Dette får jeg stadig høre fra de som har deltatt på tidligere foredrag, kurs og forelesninger. Det som smaker aller best er stemningen vi bygger sammen i rommet. Gleder meg til å bli kjent!

Praktisk informasjon

Tidspunkt
03. February 2023 kl. 17:00 - 20:00
Arrangør
Silje Vik og Ida Drage (ekstern)
Pris
100,- (Vipps)