Praktisk informasjon

Tidspunkt
23. September 2022 kl. 22:30 - 23:59
Sted
Teglverket
Arrangør
Aktive studenters forening
Pris
325,-

Honningbarna (UTSOLGT)

Sko deg for anledningen, og nyt verdens beste liveband.

I sin intense levetid har Honningbarna utgitt fem album, vunnet Spellemann- og P3Gull-priser, og gjennom hundrevis av konserter i inn- og utland blitt stadig hyppigere omtalt som Norges beste liveband. Etter å ha holdt et forrykende tempo siden tenårene tok dei for fyrste gong ein liten pust i bakken i 2018. Året etter returnerte dei med nye låtar, to nye bandmedlemm og ein omfattende norgesturné. Singelen "King Kong justice" ble Ukas låt på NRKP3, og turnéen gjekk for fulle hus over heile landet, blant anna på Rockefeller i Oslo.

Bandet skulle etter planen fortsette å herje på klubbscener og festivaler gjennom både 2020 og 2021. Da landet stengte ned var dei imidlertid klare på at restriksjonene ikkje var forenelige med kva en Honningbarna-konsert er og skal være - uforutsigbar, fysisk og kaotisk. Dei heldt seg derfor helt borte fra konserter og gikk heller i studio for spille inn det som blir bandets neste og sjette album - deres første siden 2017.

Albumet slippes i januar, samtidig som Honningbarna starter på en omfattende norgesturné. I den anledning smeller det i Teglverket, fredag 23. september!

Praktisk informasjon

Tidspunkt
23. September 2022 kl. 22:30 - 23:59
Sted
Teglverket
Arrangør
Aktive studenters forening
Pris
325,-