Informasjon

 • sted

  Tivoli

 • arrangør

  Det Akademiske Kvarter

 • dato

  5. november 2018

 • tid

  17.00 - 21.00

 • pris

 • aldersgrense

  20 år, 18 år med studentbevis

Generalforsamling for Det Akademiske Kvarter

Kvarterstyret innkaller med dette inn til den 48. ordinære Generalforsamling for Det Akademiske Kvarter. Generalforsamlingen finner sted den 5. november 2018 kl. 17:00 i Tivoli på Kvarteret.

Alle semesterregistrerte studenter i Sammen og alle aktive frivillige ved Kvarteret er medlemmer av Generalforsamlingen. Medlemmer har møte-, forslags- og talerett. Medlemmer får stemmerett ved oppmøte og ved fremvisning av gyldig studentbevis eller
internkort. Det blir mat til de oppmøte.

Alle viktige datoer og tidsfrister står i innkallingen. Forslag til budsjett offentliggjøres den 1. oktober. Det vil være talerør for budsjett den 16. oktober kl. 17:00 i Speilsalen, og talerør for saker den 18. oktober kl. 17:00 i Speilsalen. Endelig frist for innspill til budsjett og saker til Generalforsamlingen må sendes til henholdsvis oko@kvarteret.no og leder@kvarteret.no innen 22. oktober kl. 23:59.

Under Generalforsamlingen vil det være valg. Det skal velges ny nestleder, økonomiansvarlig og driftsansvarlig til Kvarterstyret, tre nye medlemmer til kontrollkomiteen og en ny valgkomité bestående av fem medlemmer. Fristen for å melde sitt kandidatur for å intervjues av valgkomiteen er 10. oktober, mens fristen for å være med i valgblekka er 22. oktober. Det er også mulig å benke seg selv på selve dagen for Generalforsamlingen. For mer informasjon om vervene, spørsmål om valget, egennominasjon eller nominasjon av andre sendes til valgkomiteen på valg@kvarteret.no.

Innkalling: https://drive.google.com/file/d/16RfeTb_qT6F5a7gj4HuKKalXBU4jCa14/view?usp=sharing

Spørsmål eller andre henvendelser kan sendes til leder@kvarteret.no.