Informasjon

 • sted

  Teglverket

 • arrangør

 • dato

  18. januar 2020

 • tid

  22.00 -

 • pris

 • aldersgrense

  20 år, 18 år med studentbevis eller forhåndskjøpt billett

Hkeem // Kvarteret // 18.januar

Konserten er en del av et Helhus lørdag 18. januar, billetter til hele arrangementet legges ut for salg torsdag 5.desember kl 18.00. De med forhåndskjøpt billett får tidligere adgang inn til konsertlokalet.

Det er ikke noe tvil om at livet til Hkeem ble snudd på hodet da han slapp debutsingelen «Fy Faen». Låta gikk bokstavelig talt viralt og havnet blant annet på viral-listen på Spotify i 12 land, samt topp 10 på den globale viral-listen – noe som aldri har skjedd med en norskspråklig låt noensinne. Låta ble også nominert til “Årets Låt” på P3 Gull.

Siden da har Hkeem servert oss blant annet «Urettferdig», «En som meg» og «Ghettoparasitt». Sistnevnte har gjort et spesielt sterkt inntrykk på den norske befolkningen, og teksten på låta ble sporenstreks pensum i norske skoler over hele landet. To Spellemannspriser har det også blitt på den unge artisten, og man trenger ikke noe mer enn en helt vanlig krystallkule for å spå en videre lys fremtid for Hkeem. Nå er han aktuell med debutplata “Hkeem”, og 18.januar spiller han konsert i Teglverket på Kvarteret!

Aldersgrense: 18 år med studentbevis/forhåndskjøpt billett
Billetter: kr. 100,-
Dørene til Kvarteret åpner: 21:00
Dørene til konsertlokalet åpner for de med forhåndskjøpt billett: 22:00
Dørene åpner for resterende gjester: 22:30
(Med forbehold om at mindre endringer kan forekomme)
NB!: Kun studiebevis fra høyere utdanning gjelder som studentbevis