Informasjon

 • sted

  Kvarteret

 • arrangør

  Kjartan & Teddy

 • dato

  20. - 21. juli 2019

 • tid

  22:00 - 03:00

 • pris

  190

 • aldersgrense

  18 år

Kjartan & Teddy presenterer: Loui & Lexus og Swicha Artista

Popsensasjonene Kjartan Lauritzen og Teddy spiller opp til dans og har med seg et solid følge som skal holde en forrykende konsert denne lørdagskvelden

Kjartan Lauritzen og broren/DJ-en Teddy er ikke bare nasjonale popsensasjoner. På fritiden er de også DJs, og ivrige fans av andre artister. Denne kvelden inviterer de derfor artister og grupper de selv har fulgt lenge: Loui & Lexus fra Volda og Swicha Artista fra Laksevåg. Etter konsertene spiller de selv opp til dans med bred variasjon av dansbar musikk.

LOUI & LEXUS ☺
Loui & Lexus er et rap-boyband fra Volda som er kjent for (sær)egenproduserte, ektefølte og tekststerke låter, så vel som energiske live shows. Siden debut-epen «Om mej og om mej» (2017) har de blant annet spilt på festivaler som Vill Vill Vest og by:Larm, og hatt solokonserter i Oslo og Trondheim. Vi i Vibbefanger er beæret over å nylig ha fått Voldingene med oss på laget – og fredag 31. mai slapp vi EPen «lol» som blant annet inneholder hypnotiserende «Virtual Reality» og «High Low» med @Eirik Aas på feature.

SWICHA ARTISTA ☺
Den maskerte rapdronningen Swicha Artista fra Laksevåg har vært blant Bergens mest spennende rapnavn de siste par årene, helt siden hun kom ned som et lyn fra klar himmel med bangeren «Weste La Costa» i 2017. Den har hun fulgt opp med flere knallsterke låter som bl.a. «Ruller Opp / Paffer Bare» og «Melomania». Hun levererer selvstendige låter om et liv i skyggesiden, med suggererende melodier og tekster som setter seg fast i hjernebarken. Vi gleder oss!