Informasjon

 • sted

  Tivoli

 • arrangør

  Det Akademiske Kvarter

 • dato

  6. mai 2019

 • tid

  17:00 - 21:00

 • pris

 • aldersgrense

Kvarterets 49. ordinære generalforsamling

Kvarterstyret innkaller med dette inn til den 49. ordinære Generalforsamling for Det Akademiske Kvarter. Generalforsamlingen finner sted den 6. mai 2019 kl. 17:00 i Tivoli på Kvarteret.

Alle viktige datoer og tidsfrister står i innkallingen. Forslag til budsjett offentliggjøres den 3. april. Det vil være talerør for budsjett den 9. april kl. 17:00 i Speilsalen, og talerør for saker den 11. april kl. 15:30 i Maos Lille Røde. Talerør er en fin anledning til å komme med innspill, konkrete saker eller stille spørsmål. Endelig frist for innspill til budsjett og saker til Generalforsamlingen må sendes til henholdsvis oko@kvarteret.no og leder@kvarteret.no innen 24. april kl. 23:59.

Under Generalforsamlingen vil det være valg. Alle verv i Kvarterstyret er oppe til valg. Det vil si at det skal velges ny leder, nestleder, driftsansvarlig, PR-ansvarlig, bookingansvarlig, frivilligansvarlig, produksjonsansvarlig og økonomiansvarlig til Kvarterstyret, fire nye medlemmer til kontrollkomiteen og en ny valgkomité bestående av fem medlemmer. Fristen for å melde sitt kandidatur for å intervjues av valgkomiteen er 7. april og fristen for å være med i valgblekka er 22. april. Det er også mulig å benke seg selv på selve dagen for Generalforsamlingen. For mer informasjon om vervene, spørsmål om valget, egen nominasjon eller nominasjon av andre kan valgkomiteen kontaktes på valg@kvarteret.no.

Lenke til sakspapir:

https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1WLDApzYBa-w9gKla-W02NfGjVNWZX-Sz

Spørsmål eller andre henvendelser sendes til leder@kvarteret.no.