Informasjon

 • sted

  Det Akademiske Kvarter

 • arrangør

  Studentersamfunnet i Bergen

 • dato

  8. mars 2019

 • tid

  21:00 - 03:00

 • pris

  Gratis

 • aldersgrense

  20 år, 18 år med studentbevis

Kvinnfolk og andre folk

Den internasjonale kvinnedagen er en dag for kamp, marsj og markering. Det er en dag for å lyse opp veien som gjenstår, men ikke minst å feire den lange veien vi alt har gått. Kom til Kvarteret for å puste, danse og le. Det blir en helaften fylt med arrangementer for alle og enhver, uavhengig av kjønn, alder og politisk overbevisning.

Skeiv Ungdom kommer og forteller alt du ikke lærte i seksualundervisningen på skolen. Vi får besøk av Mathilde Tybring-Gjedde som skal diskutere borgerlig feminisme. Finding Neo, SOLÅ og MAIH kommer alle til å by opp til dans. Evelyn Rasmussen Osazuwa viser deg akkurat hvor fantastisk slampoesi kan være. Nancy Herz fra “De skamløse jentene” og medforfatter av Skamløs tar turen innom for å snakke om hvordan det er å leve i skam, og hvordan man kan bryte ut fra den. Coming out Christine forteller om hvordan det er å være kvinne uten å passe inn i det “kvinnelige”. Gjennom kvelden kan du også lære deg alle sminketriks i boken på sminke-workshop eller lær deg å danse med Terpischore. Dessuten kan du avslutte feiringa med å synge så høyt du vil uten at noen hører deg på Silent Disco!

Best av alt: Denne kvelden er inngangen gratis! Bli med på det som (kanskje) blir byens beste fest. Sammen lager vi en feiring som er kvinnedagen verdig!