Informasjon

 • sted

  Teglverket

 • arrangør

  Aktive Studenters Forening

 • dato

  20. - 21. april 2018

 • tid

  21.00 - 01.00

 • pris

  TBA

 • aldersgrense

  20 år, 18 år med studentbevis eller forhåndskjøpt billett

Natalie Sandtorv + support: Martine Håland

Aktive Studenters Forening presenterer: Natalie Sandtorv! Som support har hun med Martine Håland.

 

Natalie Sandtorv
Natalie Sandtorv er på full fart opp og frem på den norske musikk-scenen. I fjor ble hun kåret til ”årets jazztalent” på Molde Jazz og kvitterte med en et fyrverkeri av en konsert tidligere i år. Hun har åpenbart brukt tiden godt og debut-platen ble sluppet i oktober. Det låter fengende, vakkert og tøft, stort og ambisiøst, med tunge groover og feite synthesizere.

Siden oktober har bandet turnert i Norge, Tyskland, Frankrike og Danmark. Konsertene har vært godt besøkt og har fått overstrømmende tilbakemeldinger. Blant annet NME.com har trukket henne frem som en artist å holde øye med i tiden fremover og hun ble nominert til Gaffa-prisen 2017 som årets nykommer.

Det er i det hele tatt mye veldig mye som har skjedd det siste året, og enda mer å se frem til. De har allerede spilt inn en ny singel som kommer ut en gang på vårparten. Da skal hun også på en vestlandsturné i regi av Vestnorsk Jazzsenter, på ”Den Musikalske Stamvegen”. Turné-ordningen har siden oppstarten stått for over 250 konserter med over 150 musikere. I april er det klart for Natalie Sandtorv og hennes Freedom Nation.

Natalie Sandtorv – vokal
Jonas Hamre – saksofon
Eirik Havnes – gitar
Liz Kosack – synth, piano
Ole Mofjell – trommer

Anmeldelser:
http://salt-peanuts.eu/record/natalie-sandtorv-2/
http://torhammero.blogg.no/1509119050_tft_og_personlig.html

Martine Håland
Martine Håland, født 1997, er opprinnelig fra Sogn og Fjordane, men for tiden bosatt i Bergen. Fra ung alder av har Martine sunget, spilt piano og laget musikk.

De siste årene har Martine for det meste opptrådd alene både lokalt og utenfor hjemfylket, men med ønske om å ta steget videre som musiker etablerte hun i 2016 sitt første band der besetninger består av:

Martine Håland (vokal)
Peder Kolsung (keys)
Thord Nordli (trommer/perkusjon)
Tor Aune Wright (bass/synth)

Utgangspunktet for musikken er catchy elektronisk pop, inspirert av flere sjangre. Sangene blir fremført med både elektroniske og akustiske instrumenter og elementer, og er preget av såre og ærlige tekster, backet av et pulserende komp med sterkt fokus på stemning og atmosfære.

ID: 20 år (18 med studentbevis eller forhåndskjøpt billett)

Billettlink kommer.

Soundcloud:
https://soundcloud.com/martine-haland/habits Se mer