PR

PR-etatens hovedoppgave er å promotere Kvarteret og arrangementene som huses der. PR har fire grupper for å nå dette målet. Grafikkgruppen produserer materiale for trykking og display på skjermer. SoMe-gruppen jobber med promoteringen av ulike arrangement som foregår på Kvarteret, samt markedsføring og idéutvikling. Fotogruppen tar bilder av konserter og arrangementer i løpet av året. Sist men ikke minst har vi en egen IT-gruppe som er ansvarlige for Kvarterets digitale plattformer, for eksempel nettsiden.

Vi har ikke et krav om erfaring i form av relevant utdannelse, men det er en fordel om man har kjennskap til programmer som adobe-pakken, eller tilsvarende, dersom man vil jobbe som grafiker. Når det kommer til IT-gruppen er det en fordel om man har kjennskap til html og css, samt har litt erfaring med WordPress.

I likhet med de andre gruppene vil du få tilbud om å delta på lærerike kurs, i tillegg til at det blir arrangert en rekke sosiale aktiviteter i løpet av året.

Gå til www.blifrivillig.no for å melde din interesse.

English: Kvarteret’s PR-group ensure that Kvarteret is visible everywhere. The PR-group runs Kvarteret’s profiles on social media, create advertising campaigns for digital media, write press releases and design all printed publications. With the PR-group, you’ll learn practical marketing, and at the same time get to meet new friends.

Do you want to work at Kvarteret? Become a part of Bergen’s most exciting culture house! As a volunteer you will get some perks including: discount on food and drinks, free access to several events, the opportunity to take courses and join the events hosted for voulnteers such as cabin trips, parties and much much more! Becoming a part of Kvarteret is also a great way to meet new friends and becoming a part of a new team. If you are interested, go to www.blifrivllig.no to register!