Vakt

Ønsker du å oppleve utelivet bak kulissene? Vaktetaten har ansvar for vakthold på Kvarteret, og består av verter, ordensvakter og vektere som har i hovedoppgave å ivareta sikkerheten til gjestene, de som er på jobb og passe på at alle trives og har det bra. De sørger også for at alle lover og regler overholdes, i tillegg til å ha ansvar for brannsikkerheten. Vi trenger deg som vil skape trygghet med oss!

Som en del av Vaktetaten får du tilbud om forskjellige kurs, blant annet ordensvaktkurs, konflikthåndtering, førstehjelp og brannsikkerhet. Vaktetaten søker deg som er ansvarsbevisst, rettferdig og sosial!

Som vakt jobber man alltid i team og har jevnlig kontakt med alle som er på jobb, noe som fører til et godt sosialt og sammensveiset miljø både innad i gruppen og sammen med andre frivillige på huset.

I tillegg til god erfaring innen service, sikkerhet og konflikthåndtering byr arbeidet på et mangfold av opplevelser og kunnskap som det er nyttig å ha med seg videre.

Det er ingen grunn til ikke å ha prøvd seg på denne siden av Bergens uteliv! Gå til www.blifrivillig.no for å melde din interesse.

English: The security group ensures that Kvarteret`s guests and volunteers are safe when they are at Kvarteret. They focus on conflict resolution and the volunteers receive both security training and intern experience. Unfortunately you have to be able to speak Norwegian to be in the security group.