Informasjon

 • sted

  Teglverket

 • arrangør

  Det Akademiske Kvarter

 • dato

  29. februar 2020

 • tid

  22.00 - 03.00

 • pris

  100 KJØP BILLETT

 • aldersgrense

  20 år, 18 år med studentbevis eller forhåndskjøpt billett

OnklP

Konserten er en del av et Helhus lørdag 29.februar 2020. Et begrenset antall billetter legges ut for salg torsdag 5.desember kl 12:00. De med forhåndskjøpt billett får tidligere adgang inn til konsertlokalet.

I november i fjor slapp OnklP bangeren «OCB Slim” sammen med Temur og Martin Hazy. Dette var årets siste smakebit fra det kommende selvbiografiske albumet til OnklP – som har fått den passende tittelen “Pål Tøien”. Albumet slippes 28. februar 2020 og samme dag legger den vitale veteranen ut på vinterturné i Norge. Lørdag 29. februar kommer han til Bergen for å spille konsert på Kvarteret!

Enhver introduksjon er egentlig overflødig. Enten det er VG eller Dagbladet, rap-fans eller svigermødre, festivalgjengere eller Securitasvakter – alle kjenner til OnklP. Alle har en mening. Alle kjenner en som kjenner en som kjenner ham. Fra et par års nachspiel på 15m2 på Anker Hotel, rett til Spellemann og tilbake til legevakta igjen. Periodevis norsk musikklivs enfant terrible. Periodevis briljant. Periodevis tilsynelatende uten styring eller selvkontroll. Noen klappet da han var på toppen. Flere frydet seg da han var nærmere bunn. En offentlig inkasso, en offentlig åpenhet rundt … vel, alt, og en minst like offentlig gjenreising som artist senere – er vi alle blitt noen år eldre. Og vi kan vel alle være enige om at det har gått mye bedre enn det hadde behøvd å gjøre. OnklP har ikke ligget på latsiden i sommer, da han har turnert hyppig rundt omkring i Norge, både på festivaler og klubber. Han er også aktuell i den kommende sesongen av TV-serien 71 grader nord.

I den nylige 730-kåringen over Norges beste rappere, stemt frem av Norges rappere, ble OnklP kåret til Norges nest beste rapper gjennom tidene, bare slått av Lars Vaular. I samme kåring over de dagsaktuelle rapperne havnet han på en solid femteplass.

Aldersgrense: 18 år med studentbevis/forhåndskjøpt billett
Billetter: kr. 100,-
Dørene til Kvarteret åpner: 21:00
Dørene til konsertlokalet åpner for de med forhåndskjøpt billett: 22:00
Dørene åpner for resterende gjester: 22:30
(Med forbehold om at mindre endringer kan forekomme)
NB!: Kun studiebevis fra høyere utdanning gjelder som studentbevis