Informasjon

 • sted

  Teglverket

 • arrangør

  Studentersamfunnet i Bergen

 • dato

  16. november 2019

 • tid

  21:00 - 02:30

 • pris

  50

 • aldersgrense

  20 år, 18 år med studentbevis

Ylva // Marie Sahba // Lindsjørn // Wingdings

Savner du sommerstid med festivaler, god stemning og lange kvelder? Da må du ta turen til Det Akademiske Kvarter lørdag 16. november! Vi fyller lokalet med musikk fra både kjente og ukjente band, og artister fra fjernt og nært.

PROGRAM FOR KVELDEN
21:00 Dørene åpner
21:30 Wingdings
22:10 Marie Sahba
22:45 LINDSJØRN
23:30 Ylva
00:15 Silent Disco

YLVA er knapt 19 år, men har allerede rukket å være artist i flere år. I 2016 kom hun på andreplass i TV2s «The Stream», og signerte umiddelbart platekontrakt med Universal Music. Siden den gang har sangene hennes blitt streamet et titals million ganger. Hun har varmet opp på Palmesus i hjembyen Kristiansand, og i sommer varmet hun opp for Unge Ferrari på Øyafestivalen.

//

Wingdings kaster regelboken i søpla og lar alle dører stå på vidt gap med sin gitardrevne psych-bop. Den eksprimentielle powertrioen oser av musikalsk overskudd, og i følge Subjekt er de blant alle nykommerne med gitar, bandet å følge med på akkuratt nå.

Med elementer fra psych, orientalsk tonespråk, tilbakelent slacker rock og kreativ (men aldri utilgjengelig) låtskriving, kan det se ut til å stemme. Wingdings ga ut deres debututgivelse 02. august – en dobbelsingel gitt ut på Rhodos Records som blant annet har blitt lagt til i Natt & Dag sine «best akkuratt nå»-lister, høstet inn godord fra Subjekt og gitt dem plass i programmet til Øyafestivalens Klubbdag, med tilhørende konkurranse om å spille på selve festivalen. 20. september ga de ut sin debut-EP’en og uka etter spilte de konsert på Vill Vill Vest.

 

 

//

LINDSJØRN er navnet man bør merke seg. Oppvokst med Outkast som soundtrack i bilen, Beyoncé som soundtrack foran speilet og utallige timer med dansing koker LINDSJØRN sammen musikk og show med bred publikumsappell som er vanskelig å beskrive men fantastisk å oppleve. Fjoråret inneholdt blant annet konserter over hele landet med lovord fra blant andre GAFFA og Ballade, singelslipp og anbefaling av P3 Urørt med sterke sju ukers radiotid. I 2019 har artisten gitt ut to singler fra sitt kommende debutalbum, som begge har blitt A-listet og spilt på Radio Nova, i tillegg til ulike Spotify og NPS lister.

//

Marie Sahba er en norsk-iransk artist som lager alternativ pop med hint av sine iranske røtter. Hun skriver, produserer og slipper musikken på sitt eget label «Sahba Records». Hun er nå aktuell med den fengende power-balladen «Out of Control» som tar for seg en planet og et liv i krise. Låta har hun produsert sammen med sin bror Benjamin Sahba, best kjent som Hardstyle-fenomenet «Refuzion», og deres tette samarbeid har nå resultert i en spennende debut-EP som er ute 15.november.

I januar slapp trønderen, som forøvrig er bosatt i Oslo, singelen «Take Me Back» på sitt eget label «Sahba Records». «Take Me Back» var den første låta hun produserte selv og den havna blant annet på H&Ms internasjonale butikk-spillelister, New Music Friday og på radio her til lands. Siden januar har hun sluppet de sterke oppfølgerne «Dancing Alone» og «Out of Control», hvorav sistnevnte hadde førpremiere på det velrenommerte musikkmagasinet «Nordik Simit», og hun var gjest på «Kveldsåpent» på NRK P1.

Dørene åpner 21:00
CC: 50,- Billetter kjøpes ved inngangen.
ID: 20 (18 med studentbevis) Kun studentbevis fra høyere utdanning gjelder.