Bergen Realistforening

Bergen Realistforening (RF) er en av byens største studentdrevne konsertarrangører, og arrangerer både konserter og annet snadder i Teglverket på Kvarteret nesten hver torsdag. Som en av driftsorganisasjonene på Kvarteret får også ASF sine frivillige internfordeler som frivillige på studentkulturhuset.

Bergen Realistforening ble startet i 1959 for å arrangere foredrag og fest for realfagsstudentene ved universitetet. Selv om organisasjonen hadde sitt utspring blant realfagsstudentene ved UiB er den i dag åpen for alle studenter.

I dag har RF utelukkende fokus på musikk og kultur i sitt program. Hver torsdag tilbys kulturopplevelser rettet mot -men ikke eksklusivt for - studenter for en rimelig penge. På ordinære torsdagskonserter inviterer RF kjente og mindre kjente artister fra inn- og utland til å stå på scenen i Teglverket - Studentbergens største konsertscene. Utvalgte torsdager får Bergens nyoppstartede og ukjente band og artister får sjansen til å spille i Teglverket, og publikum får komme inn gratis.

Som frivillig i RF kan du være med i booking, PR, sosial, økonomi eller presidentskapet, i tillegg til å arbeide ved arrangementene våres. Styret I RF er flatt, som vil si at alle medlemmer vekter likt i å påvirke hvordan RF som organisasjon opererer.

NETTSIDE:
EPOST:
TLF:
55 58 99 36
POST:
BERGEN REALISTFORENING V/ DET AKADEMISKE KVARTER, PB 1822 HÅKONSGATEN, 5828 BERGEN
ADRESSE:
FOSSWINCKELSGATE 7, 5007 BERGEN