Våre barer

Kvarteret har tre faste barer som ukentlig er i drift og utgjør Kvarteret som utested! De fleste av våre lokaler er også utstyrt med bar som kan tas i bruk ved arrangement.

Stjernesalen

Kvarterets kafé er et vannhull som kan passe til så mangt - men kanskje først og fremst til et realt måltid eller en ekstra digg kaffe.

Stjernesalen ligger i 2. etasje, og er åpent alle hverdager for å redde ditt blodsukker. Til hverdags er inngangen på oversiden av bygget (du som kommer ned bakken fra HF ramler lett inn). Barens åpningstider i Stjernesalen følger stort sett kjøkkenet.

I Stjernesalen kan du delta på Kvarterets egne quiz hver tirsdag. Det er også et passende sted for å lese avisquiz sammen med venner, eller for å slå ihjel tid med laptop og kaffikopp på enmannshånd.

Åpningstider

Man: 11.30 til 20.00 (kjøkkenet stenger 19.00)
Tir: 11.30 til 21.00 (kjøkkenet stenger 17.30, pga. quiz)
Ons - fre: 11.30 til 20.00 (kjøkkenet stenger 19.00)
Lørdag: Stengt

Grøndahls

Dette er Kvarterets egne pub i pålitelig pratestil og med stort utvalg.

Grøndahls ligger i byggets 1. etasje og er åpent alle dager utenom søndag. I hverdagene har puben inngang på gateplan i Håkonsgaten. I helgene må man benytte hovedinngang på siden av bygget. På mandager huser Grøndahls mikromandag - vårt faste konsept som gjør det enklere å bli kjent med mikrobrygg fra fjern og nær.

I Grøndahls er musikknivået alltid i favør for engasjerende samtaler. Her kan du enkelt samles med venner og bekjente - helt uformelt - når det skulle passe.

Åpningstider

Man - tor: 19.00 til 01.00
Fre - lør: 19.00 til 03.00

Halvtimen

Vår cocktailbar holder kun åpent i helgene, og her er det 20-årsgrense for alle gjester. Det kan godt være den heter Halvtimen fordi den tar litt tid å finne.

Halvtimen ligger i 3. etasje av bygget. Man må vise legitimasjon øverst i trappa. Her er det drinkutvalg og oppstemt musikk! I Halvtimen selges det også rista brød til sultne natteravner.

Åpningstider

Torsdag: 21:00 - 01:00
Fredag: 23:00 - 03:00