Våre barer

Kvarteret har tre faste barer som ukentlig er i drift og utgjør Kvarteret som utested! De fleste av våre lokaler er også utstyrt med bar som kan tas i bruk ved arrangement.

Stjernesalen

Kvarterets kafé er et vannhull som kan passe til så mangt - men kanskje først og fremst til et realt måltid eller en ekstra digg kaffe.

Stjernesalen ligger i 2. etasje, og er åpent alle hverdager for å redde ditt blodsukker. Til hverdags er inngangen på oversiden av bygget (du som kommer ned bakken fra HF ramler lett inn). Barens åpningstider i Stjernesalen følger stort sett kjøkkenet.

I Stjernesalen kan du delta på Kvarterets egne quiz hver tirsdag. Det er også et passende sted for å lese avisquiz sammen med venner, eller for å slå ihjel tid med laptop og kaffikopp på enmannshånd.

Åpningstider

Man: 13:00 til 22.00 (kjøkkenet stenger 19.00)
Tir: 13:00 til 22.00 (kjøkkenet stenger 17.30, pga. quiz)
Ons - fre: 13:00 til 22.00 (kjøkkenet stenger 19.00)
Lørdag: Stengt

Grøndahls

Dette er Kvarterets egne pub i pålitelig pratestil og med stort utvalg.

Grøndahls ligger i byggets 1. etasje og er åpent alle dager utenom søndag. I hverdagene har puben inngang på gateplan i Håkonsgaten. I helgene må man benytte hovedinngang på siden av bygget. På mandager huser Grøndahls mikromandag - vårt faste konsept som gjør det enklere å bli kjent med mikrobrygg fra fjern og nær.

I Grøndahls er musikknivået alltid i favør for engasjerende samtaler. Her kan du enkelt samles med venner og bekjente - helt uformelt - når det skulle passe.

 

Åpningstider

Man-Tor: 19:00 til 01:00
Fre-Lør: 21:00 til 03:00
Søndag: Stengt

Halvtimen

Vår cocktailbar holder kun åpent i helgene, og her er det 20-årsgrense for alle gjester. Det kan godt være den heter Halvtimen fordi den tar litt tid å finne. Her står de frivillige klare med shakere og drinkglass for å gi deg en best mulig smaksopplevelse, og musikken er oppstemt. I Halvtimen selges det også rista brød til sultne natteravner. På torsdager arrangeres det faste konseptet TønneTorsdag, der fokuset er på alt som har vært lagra mellom planker og tønnebånd.

Halvtimen ligger i 3. etasje av bygget, opp den breie betongtrappa. Det er ID-sjekk i døra.

Åpningstider

Torsdag: 21:00 - 01:00
Fredag: 23:00 - 03:00