Våre barer

Kvarteret har tre faste barer som ukentlig er i drift og utgjør Kvarteret som utested!
De fleste av våre lokaler er også utstyrt med bar som kan tas i bruk ved arrangement

Grøndahls

Dette er Kvarterets egne pub i pålitelig pratestil og med stort utvalg.

Grøndahls ligger i byggets 1. etasje og er åpent alle dager utenom søndag. I hverdagene har puben inngang på gateplan i Håkonsgaten. I helgene må man benytte hovedinngang på siden av bygget. På mandager huser Grøndahls mikromandag - vårt faste konsept som gjør det enklere å bli kjent med mikrobrygg fra fjern og nær.

I Grøndahls er musikknivået alltid i favør for engasjerende samtaler. Her kan du enkelt samles med venner og bekjente - helt uformelt - når det skulle passe.

Åpningstider:
Man - tor: 19.00 til 01.00
Fre - lør: 19.00 til 03.00

Stjernesalen

Kvarterets kafé er et vannhull som kan passe til så mangt - men kanskje først og fremst til et realt måltid eller en ekstra digg kaffe.

Stjernesalen ligger i 2. etasje, og er åpent alle hverdager for å redde ditt blodsukker. Til hverdags er inngangen på oversiden av bygget (du som kommer ned bakken fra HF ramler lett inn). Barens åpningstider i Stjernesalen følger stort sett kjøkkenet, men i helgene er her åpent som bar med både friske mocktails og større vinutvalg langt ut i nattestimene.

I Stjernesalen kan du delta på Kvarterets egne quiz hver tirsdag. Det er også et passende sted for å lese avisquiz sammen med venner, eller for å slå ihjel tid med laptop og kaffikopp på enmannshånd.

Åpningstider:

Man: 11.30 - 20.00 (kjøkkenet 15.00 - 19.00)
Tir: 11.30 - 21.00 (kjøkkenet stenger 19.00)
Ons - fre: 11.30 - 20.00 (kjøkkenet stenger 15 fredag)
Lørdag: Stengt

Halvtimen

Vår cocktailbar holder kun åpent i helgene, og her er det 20-årsgrense for alle gjester. Det kan godt være den heter Halvtimen fordi den tar litt tid å finne.

Halvtimen ligger i 3. etasje av bygget. Man må vise legetimasjon øverst i trappa. Her er det drinkutvalg og i Halvtimen selges det også toast til sultne natteravner. tillegg til Teglverket og Tivoli som er rom som brukes til konserter, DJ, debatter og andre arrangement. Stjernesalen, Kvarterets restaurant og café, er i andre etasje sammen med Maos Lille Røde og Speilsalen, to rom som brukes til møter og andre mindre arrangement. I andre etasje er det også flere sittegrupper hvor man kan nyte en kopp kaffe mens man enten leser til eksamen eller henger med venner. Tilslutt finner man i tredje etasje Halvtimen, en cocktailbar hvor vi har alle rettigheter, samt Storelogen, et multifunksjonelt rom.

Åpningstider:

Fre - lør: 23.00 - 03.00