Vaktetaten

Vaktetaten (Vakt) er Kvarterets ordensvakter og vektere. Vakt har i hovedoppgave å ivareta sikkerheten og trivsel for alle våre frivillige og gjester.

Som vakt jobber man aldri alene! Det gjør Vaktetaten til en veldig sammensveiset gjeng, hvor man dessuten lett blir kjent med andre frivillige på huset under skift. 

I Vaktetaten får du kurs i konflikthåndtering, førstehjelp og brannsikkerhet. Det finnes også muligheter for å ta ordensvaktkurs og vekterkurs gjennom Vaktetaten. Som vakt sørger man for at lover og regler overholdes, i tillegg til å ha ansvar for brannsikkerheten på huset. Under større konserter jobber vi også som scenevakter; da passer man på både band og publikum når stemningen er høy.

Du trenger ingen tidligere erfaring for å prøve deg i vakt. Vaktetaten søker deg som er rolig og behersket, bestemt og rettferdig, ansvarsbevisst og sosial!

TIDSBRUK: Som vakt jobber du 3 skift i måneden, og du velger selv når det passer. Primært er skiftene i tidsrommene 20.45 - 01.00 torsdager og 20.45 - 03.00 fredager og lørdager. De kan samles på én helg eller fordeles over flere. Dersom du er interessert i å bli med i Vaktetaten starter man ganske enkelt med et uforpliktende prøveskift.

 

Meld din interesse her!