Skjenkegruppen

Skjenkegruppen (Skjenke) er Kvarterets kokker, servitører og bartendere. Naturlig nok drifter disse menneskene Kvarterets faste barer, i tillegg til kjøkkenet.

Dette er den største arbeidsgruppen på Kvarteret og derfor et sted hvor man kan bli kjent med mange nye mennesker både på jobb og gjennom de ulike sosiale arrangementene.

Du trenger ingen forhåndskunnskaper for å lykkes i Skjenke - selv på kjøkkenet får du all opplæringen du trenger! Skjenkegruppen har fire undergrupper som du kan lese mer om under. 

TIDSBRUK: I Skjenke jobber man 1 skift i uka i nesten alle undergruppene. Skiftene fordeler seg på tidsrommene 10.00 - 01.00 i hverdager og til 04.00 i helgedager. Unntaket er Halvtimen som bare er åpen i helgedager. Her jobber man 3 skift i måneden. Uansett undergruppe velger du selv når du kan jobbe. Dersom du er interessert i å bli med i en av Skjenke sine undergrupper starter man ganske enkelt med et uforpliktende prøveskift.

Undergrupper

Stjernesalen

Dette er vår kafé hvor det serveres deilig mat, kaffe og kaker. Som del av betjeningen i Stjernesalen lærer du et og annet om både baristakunst, mocktailoppskrifter og vinutvalg.

Kokkegruppen

Kjøkkenet ligger vegg i vegg med Stjernesalen, og frivillige i disse gruppene jobber mye sammen. Kokkegruppen internt er dessuten en mindre og veldig sammensveiset gruppe. Her lærer du nye oppskrifter, og du kan få utfolde deg med deilig bakekunst! Det er også rom for å få litt baristaferdigheter.

Halvtimen

I Halvtimen må du være fylt 20 år for å være frivillig. Dette er Kvarterets egne drinkbar, og passer dermed for cocktailentusiasten. Her får du prøve deg som den type bartender som disker opp med pene farger og deilige smaker til folket.

Grøndahls

Kvarterets pub har et stort sortiment og passer godt for ølnerden som ikke er redd for litt tempo. Dette er også vannhullet for de aller fleste frivillige, perfekt for å slå seg ned med andre mennesker etter et skift.

Meld din interesse her!