SKJENKEGRUPPEN

 

Skjenkegruppen (Skjenke) er Kvarterets kokker, servitører og bartendere. Naturlig nok drifter disse menneskene Kvarterets faste barer, i tillegg til kjøkkenet.

 


Dette er den største arbeidsgruppen på Kvarteret og derfor et sted hvor man kan bli kjent med mange nye mennesker både på jobb og gjennom de ulike sosiale arrangementene.


Du trenger ingen forhåndskunnskaper for å lykkes i Skjenke - selv på kjøkkenet får du all opplæringen du trenger! Skjenkegruppen har fire undergrupper som du kan lese mer om under. 

 

TIDSBRUK

 

I Skjenke jobber man 1 skift i uka i nesten alle undergruppene. Skiftene fordeler seg på tidsrommene 12:00 - 01:00 i hverdager og til 04.00 i helgedager. Unntaket er Halvtimen som bare er åpen i helgedager. Her jobber man 3 skift i måneden.

 

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som frivillig på Kvarteret? Ta kontakt for å bli med på et uforpliktende prøveskift – her får du kjenne på stemningen, teste ut oppgavene og møte det fantastiske teamet vårt.

De fleste som prøver, blir raskt hekta. Før du vet ordet av det, er du en fullverdig frivillig som både lærer masse, får nye venner og blir en viktig del av Kvarteret – og alt dette mens du har det skikkelig gøy!

 

 

Undergrupper

Stjernesalen

Dette er vår kafé hvor det serveres deilig mat, kaffe og kaker. Som del av betjeningen i Stjernesalen lærer du et og annet om både baristakunst, mocktailoppskrifter og vinutvalg.

Kokkegruppen

Som kokk på Kvarterets eget kjøkken blir du en del av et kreativt og sosialt matmiljø midt i hjertet av studentkulturen. Her får du ikke bare tilberede spennende retter til husets gjester, men også delta i gjennomføring av større cateringoppdrag til arrangementer, fester og konserter på huset.

Halvtimen

I Halvtimen må du være fylt 20 år for å være frivillig. Dette er Kvarterets egne drinkbar, og passer dermed for cocktailentusiasten. Her får du prøve deg som den type bartender som disker opp med pene farger og deilige smaker til folket.

Grøndahls

Kvarterets pub har et stort sortiment og passer godt for ølnerden som ikke er redd for litt tempo. Dette er også vannhullet for de aller fleste frivillige, perfekt for å slå seg ned med andre mennesker etter et skift.