Så du er interessert i frontend utvikling?

Da er e-tjenesten på kvarteret noe for deg! 

E-tjenesten er Kvarterets IT-gruppe og drifter alt av digitale verktøy hos Kvarteret. For øyeblikket fokuserer vi på å feilsøke, vedlikeholde og videreutvikle nettsiden du ser på nå. Utenom det, møtes vi regelmessig for det sosiale :D

Hva gjør vi, og hva kommer du mest sannsynlig til å gjøre?

Det vi hovedsakelig driver med, er å drifte nettsiden du ser på akkurat nå. Den er skrevet i Next.js og bruker Directus som et CMS og til data-forvaltning. Alt dette kjører i Docker-beholdere i Azure app-tjenester.  Om du blir med i gruppen, kommer du mest sannsynlig til å jobbe med nettsiden du også. Det er en perfekt måte å bygge opp porteføljen sin!

NB: Akkurat nå har vi startet et nytt prosjekt. Vi skal lage en ny nettside i Astro.js. Så om du vil bli med på det prosjektet, må du gjerne sende et ebrev til pr.it@kvarteret.no ved første ledige anledning.

Hvilke forkunnskaper trengs?

I utgangspunktet trenger en ikke forkunnskaper for å bli med, så lenge en er interessert i å lære mer frontend-utvikling, spesielt Next.js. Men det er anbefalt at du har erfaring med javascript, ettersom det blir lettere å sette seg inn i koden fra starten av. Om du allerede kan Next.js, eller React, så er dette perfekte stedet for deg å møte likesinnede!

Hvor mye tid i uken forventer vi fra deg?

Vi er veldig fleksible når det gjelder arbeidsmengde i uken, men vi har en tendens til å bruke rundt 2-4 timer i uken på å jobbe med nettsiden. Om du vil bruke mer enn det, står du helt fritt til å gjøre det også! Det skjer som regel gjennom ukentlige dugnader, hvor vi møtes på Kvarteret for å kode sammen, men det kan også gjøres hjemmefra, selvfølgelig.

Hva kan Kvarteret tilby?

Om du blir medlem i e-tjenesten, får du tilgang på intern-priser på alt av mat og drikke du kan kjøpe hos Det Akademiske Kvarter. I tillegg blir du invitert til intern-fester, middager, og sosiale kvelder generelt. Det er det perfekte stedet for å skaffe seg nye likesinnede studenter!

Hvor og når pleier vi å møtes?

Vi pleier å møtes på Kvarteret i 3. etasje hver onsdag, i perioden 16:00 til 20:00. Det er bare å komme innom for en uforpliktende prat!

Om dette høres interessant ut, kontakt IT-leder på pr.it@kvarteret.no