Praktisk informasjon

Tidspunkt
18. March 2023 kl. 21:00 - 23:30
Sted
TEGLVERKET
Pris
200,- ordinær / 98,- student

Dobbeltgjenger Releasekonsert

Lørdag 18. mars braker det løs i Teglverket på Kvarteret når Dobbeltgjenger feirer sin nye plate The Twins. Det blir farger, strobelys, kjolebytter, svette, tårer (?) og et svettediskotek/rockerave for historiebøkene. Ta på deg det mest fargerike du har og slipp deg løs sammen med Dobbeltgjenger. 

The Twins: https://orcd.co/dobbeltgjengertwins 

Med et bredt spekter av musikalske referanser (Queens of the Stone Age, Talking Heads, Nine Inch Nails og Peter Gabriel, for å nevne noen) har Dobbeltgjenger satt ned foten som en kreativ og ny kraft i rockesjangeren. Deres tre fullengdere så langt har høstet lovord verden over og blitt beskrevet som nyskapende, eklektiske og fengende.

«A new kind of rock music!» Museek (Germany) 

“Probably the best thing that can happen to you in paralyzed times like these” GOOD TIMES (Germany) 

I februar 2023 fødte bandet sitt nye kreative barn, The Twins. Platen handler om kampene mennesker kjemper med seg selv. Konseptuelt kommer dette til uttrykk gjennom indre rivaliserende tvillinger. I låtskriver Vegard Wikne sitt tilfelle fungerer albumtittelen som en oppsummering og en bearbeiding av en vanskelig tid i kjølvannet av et mentalt sammenbrudd. The Twins reflekterer den turbulente tidens opp og nedturer med energiske og maniske rockekast til mørke og ærlige synthdrevne selvutleveringer. 

Praktisk informasjon

Tidspunkt
18. March 2023 kl. 21:00 - 23:30
Sted
TEGLVERKET
Pris
200,- ordinær / 98,- student