Praktisk informasjon

Tidspunkt
22. September 2022 kl. 21:00 - 23:00
Sted
TEGLVERKET
Arrangør
Bergen realistforening
Pris
GRATIS

Humle

Humle (Andreas Humlekjær) er en singer-songwriter i utvidet forstand. Han henter inspirasjon fra svenske storheter som Markus Krunegård og Håkan Hellstrøm. Han får sagt det kompliserte på en enkel måte, og belyser utfordringer i et ungt voksenliv.

Med et ærlig og inderlig blikk utforsker han toppene og bunnene av et ungt, men levd liv i en sjangerlek hvor nedstemte og introverte pianoballader avløses av livsbejaende stadion-anthems. Han gjør Fredrikstad til Bruce Springsteens New Jersey, og trer inn i rollen som en gatepoesi- predikant i det ene øyeblikket - før han i det neste ser tilbake på det som har vært og det som aldri ble noe av. Det er nostalgisk, men rastløst. Håpløst og håpefullt på samme tid.

Humle debuterte i 2019 med albumet «Alt Er Bra Nå» og i mai kommer andrealbumet "Døgnvill". Låtene derfra har fått plass på flere av de største listene hos Spotify. Singelen "Ser du", som er en duett med Marion Ravn ble listet på P1, en kanal hvor flere av hans låter har hatt høy rotasjon. Han har varmet opp for artister som Valkyrien Allstars, Oslo Ess & CC Cowboys. Denne våren og sommeren reiser han og bandet på en lang turné fra Kristiansand i sør til Steigen i nord.

Praktisk informasjon

Tidspunkt
22. September 2022 kl. 21:00 - 23:00
Sted
TEGLVERKET
Arrangør
Bergen realistforening
Pris
GRATIS