Praktisk informasjon

Tidspunkt
27. October 2022 kl. 18:00 - 20:00
Sted
SPEILSALEN
Arrangør
Studentersamfunnet i Bergen

Sex i beste sendetid

Sex, porno eller underholdning i beste sendetid? Det norske samfunnet har blitt mer og mer liberalt rundt holdninger til sex og nakenhet, men er det dermed sagt at sex har en naturlig plass på TV?
 
Ex on the Beach, Paradise Hotel og Love Island er bare noen av TV-konseptene i nyere tid der sex og vulgære scener blir sendt på TV. Samtidig har det blitt ytret et sterkt behov for å skildre sex slik det faktisk foregår, noe som blir fremmet som et argument for å vise sex bredt.
 
Det argumenteres både for at det å vise sex og nakenhet virker frigjørende og skaper et mer tolerant samfunn, men også for at det bidrar til en ukultur der TV-personer blir utsatt for intim utlevering. Hvor går grensa, og bør den i det hele tatt gå et sted? Vi inviterer til debatt!

I PANELET

  • Aurora Gude, influencer og tidligere deltaker i Paradise Hotel
  • Tuva Fellman, sexolog og programleder for Naked Attraction

MEDLEMSKAP

Studentersamfunnets arrangementer er åpne for alle. Ved kjøp av billett får du medlemskap i Studentersamfunnet i Bergen, og dermed fri inngang på alle ordinære arrangementer inneværende semester. Medlemskap kan kjøpes via Hoopla-lenken eller i døren ved innslipp via Vipps.

Praktisk informasjon

Tidspunkt
27. October 2022 kl. 18:00 - 20:00
Sted
SPEILSALEN
Arrangør
Studentersamfunnet i Bergen