Praktisk informasjon

Tidspunkt
10. March 2023 kl. 21:00 - 01. January 1970 kl. 01:00
Sted
TEGLVERKET
Arrangør
Aktive studenters forening
Pris
200,- ordinær/ 150,- student

Whammyboy

Noah Johansen AKA Whammyboy er en 25 år gammel artist fra Moss. I oppveksten følte den unge mannen - som er halvt vietnamesisk og halvt norsk – en mangel på tilhørighet og identitet, og som et sjenert barn var det siste han forestilte seg å rocke ut på en scene og elske hvert minutt av det. 

I en alder av tolv begynte Noah å spille gitar, og den kommende artisten skjønte umiddelbart at det å spille musikk var en måte å kanalisere energi og å uttrykke seg på. Snart ble han – med egne ord – avhengig av gitaren.

Etter å ha drevet noen år med produksjon av EDM fikk Noah en bedre forståelse av seg selv og budskapet han ønsket å uttrykke, og begynte å produsere med en mer bandorientert tilnærming. Inspirert av band som MGMT og Empire Of The Sun utviklet Noah en egen musikalsk stil han gjerne omtaler som "Space Pop". 

Så langt har Noahs kreative prosess resultert i fem singler som alle har fått positive anmeldelser og mye radiospilling i Norge. I tillegg har live-opptredenene hans fått rykte på seg for å være like fantastiske som musikken: Quirky, fengende og sprudlende av energi! Han har også produsert musikk til Netflix-filmen Royalteen.

Whammyboy – nå bosatt i Bergen – er i disse dager aktuell med singelen Ocean; den første av en serie singler fra en EP som kommer høsten 2023. Musikken slippes på bergenslabelet Gems (Michelle Ullestad, Hedda Mae m.fl), og den unge mannen opplever for tiden mye interesse fra utlandet som det blir særdeles spennende å følge med på. 

Whammyboy ble nylig signert til Made Management (AURORA, Sigrid, dePresno, iris m. fl.)                                                               

Praktisk informasjon

Tidspunkt
10. March 2023 kl. 21:00 - 01. January 1970 kl. 01:00
Sted
TEGLVERKET
Arrangør
Aktive studenters forening
Pris
200,- ordinær/ 150,- student